Diyarbakır Deprem - Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Diyarbakır Deprem - Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Pkk'dan zeytin dalı harekat bölgesine füzeli saldırı! Son dakika haberine göre diyarbakır ergani'de deprem meydana geldi. 16 temmuz 2021 11:59 güncellendi: Afad, son dakika açıklamasına göre. Deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu.

Facebook twitter whatsapp eposta print google news. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.i̇çişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından. Diyarbakır ve çevre illlerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Haberi Elazig Da Pes Pes Deprem Okullar Tatil Edildi Gaziantep Diyarbakir Ve Malatya Da Da Hissedildi Kandilli Son Depremler Listesi Son Dakika Haberler
Son Dakika Haberi Elazig Da Pes Pes Deprem Okullar Tatil Edildi Gaziantep Diyarbakir Ve Malatya Da Da Hissedildi Kandilli Son Depremler Listesi Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Siirt'teki deprem diyarbakır, şanlıurfa, bingöl'de de hissedildi. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü ergani olarak belirlediği deprem, saat 11.44'te meydana geldi. Deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu. Başakşehir'de elektrik direği i̇ett otobüsünün üstüne devrildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) tarafından yapılan açıklamada depremin diyarbakır'ın ergani ilçesinde meydana geldiği ve çevre illerden de hissedildiği ifade edildi. Kendisini aldattığını ileri süren karısını diri diri yaktı! Diyarbakır 'daki depremle ilgili kandilli rasatanesi'nden.

Son daki̇ka haberler i̇çi̇n tiklayiniz.

Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'da deprem diyarbakır'ın ergani ilçesinde saat 11.44'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Haber oku 40 saniye önce, güncelleme: Afad, son dakika açıklamasına göre. Richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğündeki deprem, yerin 13.80 kilometre derinliğinde oldu. Pkk'dan zeytin dalı harekat bölgesine füzeli saldırı! Afad verilerine göre ise deprem yerin 13.80 km altında, 4,0 büyüklüğünde gerçekleşti. Afad, diyarbakır'ın lice ilçesinde saat. Diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İha 16 temmuz 2021 cuma, 12:03 güncelleme: Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde saat 11.44'te 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Başakşehir'de elektrik direği i̇ett otobüsünün üstüne devrildi. Deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu.

Gd1nc0aesa5chm
Gd1nc0aesa5chm from www.haberlisin.com
Cani koca gün yüzü göremeyecek. Okumak istediğiniz haberi bu sayfada bulamadıysanız daha gelişmiş arama için buraya ›› diyarbakır deprem tıklayın. Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre ise deprem yerin 13.80 km altında, 4,0 büyüklüğünde gerçekleşti. Diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haber oku 40 saniye önce, güncelleme: Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.i̇çişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin büyüklüğü 4 olarak açıklandı.

Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'dan diğer son dakika haberleri için tıklayınız Afad, depremin merkez üssünün diyarbakır ergani olduğunu açıkladı. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır 'daki depremle ilgili kandilli rasatanesi'nden. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal kaybının yaşanmadığı belirtildi. Siirt'teki deprem diyarbakır, şanlıurfa, bingöl'de de hissedildi. Kandilli rasathanesi verilerine göre depremin şiddeti 4,0 olarak açıklandı. Richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğündeki deprem, yerin 13.80 kilometre derinliğinde oldu. Afad verilerine göre ise deprem yerin 13.80 km altında, 4,0 büyüklüğünde gerçekleşti. Diyarbakır'da ergani merkezli 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika haberine göre diyarbakır ergani'de deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad), diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Peki, diyarbakır depremi şiddeti, zamanı ve merkezi nedir? İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 16 temmuz 2021 cuma 11:43 diyarbakır ve çevre illlerde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Juaxruarumbdom
Juaxruarumbdom from i.ytimg.com
Afad verilerine göre ise deprem yerin 13.80 km altında, 4,0 büyüklüğünde gerçekleşti. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal kaybının yaşanmadığı belirtildi. Kandilli rasathanesi de depremin merkez üssünü ergani, büyüklüğünü 4 olarak açıkladı. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü ergani olarak belirlediği deprem, saat 11.44'te meydana geldi. Diyarbakır ergani'de saat 11.44'te 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'da deprem diyarbakır'ın ergani ilçesinde saat 11.44'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 16 temmuz 2021 cuma, 12:03. Kandilli rasathanesi, depremin merkez üssünün canveren olduğunu ve 5 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu.

Depremin büyüklüğü 4 olarak açıklandı.

Diyarbakır 'daki depremle ilgili kandilli rasatanesi'nden. Ergani'de saat 11.44'te 4 büyüklüğünde bir sarsıntı oldu. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal kaybının yaşanmadığı belirtildi. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad), diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. 16 temmuz 2021 cuma 11:43 diyarbakır ve çevre illlerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad, son dakika açıklamasına göre. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ünlü oyuncudan çok konuşulacak cinsel ilişki itirafı. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Başakşehir'de elektrik direği i̇ett otobüsünün üstüne devrildi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi, depremin merkez üssünün canveren olduğunu ve 5 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu.

Posting Komentar

0 Komentar